marți, 17 februarie 2009

Fraţi jurnalişti,

Am avut azi deosebita plăcere să postez un comentariu realist pe blogul domnului ciutacu ( ăla de ii curg balele la sinteza zilei ). ciutacu a scris un articol prin care, crede el, il ironiează pe Cătălin Tolontan. Linkul : http://www.ciutacu.ro/articol/un-jaf-de-tara-da-plin-de-caractere-alese/. Nu m-am putut abţine şi am lăsat comentariu, şi, foarte prompt, stăpânul balelor mi-a răspuns, spunând că sunt înduioşător de proastă. Puteţi căuta, există şi linkul către blogul meu. Vreau să spun că astfel pot muri liniştită, întrucât o asemenea onoare nu se poate compara cu absolut nimic. Totuşi, nu pot să cred că cineva poate fi atât de orb să nu spună ca acces direct e o emisiune de doi bani. Nu pot să cred că cineva cu pretenţii de ziarist poate să facă mişto de Tolontan, pentru faptul că îşi poate îndrepta coloana vertebrală strâmbată de becalită cronică ce a îmbolnăvit presa sportivă. Oricât de mult m-aş strădui, nu pot să cred. Şi cel mai greu e să cred că ştirea de azi despre George Păunescu ce conţinea aluzia la prietenia cu Traian Băsescu era un mare act de imparţialitate al anteniştilor. Indiferent de câte bale ar curge, adevărul tot se mai întrezăreşte. Antena 1 e cel mai slab post TV al momentului. Şi faptul că am foşti colegi de liceu, actuali studenţi la Drept, care se uită la emisiunia lui Kapathos nu face decât să îmi provoace greaţă. Asta în caz că îşi aruncă un ochi e aici. NU VĂ MAI UITAŢI LA EMISIUNI CU OAMENI PROŞTI, FĂCUTE DE OAMENI PROŞTI, ŞI MAI ALES, PENTRU OAMENI DEOSEBIT DE PROŞTI. Pentru că nu sunteţi. Sper.

6 comentarii:

Unknown spunea...

Da ce nu are drepate? :) Per total ma refer. Ce gasesti tu de bun in tara asta la nivel superior. Ce ai putut tu realiza de semnificativ in viata fara pile ori relatii? :) Numeste- mi ceva ce s- a schimbat in bine in tara pe termen lung si semnificativ. Ai simtit cum ai inaintat sau mai degraba stat pe loc spre alunecat la vale ? :) Nu sustin pentru ca si ei au avioanele lor, insa nici nu imi place sa ma implic in asa discutii deoarece observ pe pielea mea ca eu ca tanar absolvent nu o sa am nici un avantaj in lumea asta unde numele de familie rezolva totul :) Normal ca o sa critice cei de sus. Normal ca o sa critice sistemul, justitia care stramuta dosarele criminalilor la Craiova sa ii declare liberi pe erori de procedura ori lipsa de probe si cate si mai cate :) Numeste ceva ce s- a schimbat te rog din nou. Acestia pur si simplu se omoara si sar la jugulara unu altuia deoarece isi permit fiindca au niste studii si na, conflict la nivel inalt intelectual. Cu pumnii nu se bat si de aceea. Lasa- i domle' sa faca atata scandal incat sa auda si natiunea noastra ceva in adancul creierului ceva si se va trezi din aceasta stare de hibernare indusa prin drogare si depravare. Poate poate o sa deschida lumea ochii la ce ii in jur, cine ne conduce si cine este menit a ne ajuta. :)

Anda spunea...

imi pare rau, dar nu reusesc sa inteleg mare lucru din ce ai scris aici. poate imi traduci mai succint si coerent. pana una alta, nu e vorba de critica, stirile antenei unu au in fiecare zi o stire cu aluzie la basescu. antena unu are cel mai penibil matinal, emisiunea acces direct e porcarie ordinara, in emisiunile lui dan negru se urla si sunt invitati si manelisti intr-un mod mai mult decat frecvent, stirile lor sportive sunt cele mai nesportive stiri. nu vad ce e asa grozav la antene. asta am reusit sa inteleg, dar se poate sa fi gresit. dar din moment ce nu iti place sa te implici in asemenea discutii, nu vad de ce te-ai ostenit sa scrii atat. si cred ca gustarea scandalului e o dovada de incultura si lipsa de educatie. sunt total impotriva foamei de circ a romanilor, si daca vrei sa continui discutia pe tema asta, nu are rost.

Unknown spunea...

Succint: Mi se rupe de ei ca se calca in cap pentru a deschide ochii restu lumii (sa nu zic prostimii) ce tara de rahat este si ce conducatori demni de acest titlu avem. Esti pro Bsescu? Sau pro cine este la putere? Ma lasa rece politica, este o influenta negativa asupra vietii noastre. Un fel de sclavi suntem pentru ei, munciti munciti fraierilor dati impozite si in primavara va mai turnam un petic peste groapa nou aparuta doar sa ne mai votati.

Anda spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anda spunea...

ok, ideea centrala era ca antena 1 s-a dus naibii. si ca ciutacu are un blog mai mult decat jenant, unde le da tuturor colegilor ziaristi pseudonime penibile. nu despre putere, politica, si teme dinastea ce nu au alta sansa decat sa o dea in patetism. ideile anrhiste sunt utopice, imposibil de realizat si in general, sunt nascute din frustrari. intamplator, imi place de traian basescu. dar nu asta e ideea, daca antena 1 sau orice alt post ar fi avut in fiecare zi o stire penibila al carui singur scop e sa atace o persoana, parerea mea era aceeasi. ppate nu stii despre madalin ionescu si emisiunea in care l-a invitata pe giovanni becali, si scandalul de la sport. ro. poate de aceea nu ai inteles ideea.

Roxana Deaconescu spunea...

=))
http://www.youtube.com/watch?v=3ta4MQ5j_WY