miercuri, 4 februarie 2009

Ce ştie Iancu ?

"Bărbatul conduce lumea şi femeia conduce bărbatul" pare să fi devenit proverbul preferat al lui Iancu. După procesul pierdut cu Ganea, patronul se bazează pe sinceritatea soţiei acestuia în instanţă. Ciudat cum, într-un fel sau altul, apelează din nou la "condimentul feminin". După refuzul lui Răzvan Lucescu de a antrena Poli, Iancu i-a trimis un buchet soţiei acestuia. Pentru că de data aceea, ea a încercat să îşi convingă soţul să plece de sub tutela zgârie-brânzului. De data asta nu ştiu dacă îi va mai merge. Dar ca strategie de manipulat suporterii, ţine.

5 comentarii:

Laura Teodora spunea...

Lu' sotia lu Lucescu trebuia sa-i dea Danette iar asteia, o mana stranganda peste gura!

un binevoitor spunea...

nu stiu unde ai vazut sau cum ti`ai dat seama ca suporterii Politehnicii sunt manipulati..fii mai concreta data viitoare;)

Anda spunea...

nu era nevoie sa fiu mai concreta pentru ca nu asta era subiectul postarii. tot timpul face asta. iancu e la fel de mincinos ca si restul conducatorilor echipelor puternice. sau faptul ca vinde jucatorii buni rivalelor si apoi spune ca vrea performanta nu e un act de ipocrizie? a intrat in fotbal pentru a castiga bani, nu fiindca este polist. nu stiu cum inca mai exista oameni ce ii inghit minciunile. chiar si acum, ce spera, ca sotia lui Ganea sa fie impotriva sotului? a spus asta doar pentru ca nu avea cum sa se apere si trebuia sa spuna ceva, dat fiind faptul ca plezneste daca nu riposteaza, de cele mai multe ori intr-un fel foarte grosolan.

un binevoitor spunea...

nu pune nimeni la indoiala caracterul infect al lui iancu..dar nu cred ca se poate spune ca fanii lui Poli sa fie manipulati intr`un fel..faptul ca nu au de ales in privinta unor transferuri sau a politicii clubului nu denota faptul ca sunt manipulati ci mai degraba ca nu au putere de decizie nefiind reprezentati asa cum trebe..nu fac mare caz din asta..doar am vrut sa precizez unele lucruri fiindca nu mi`a placut incheierea...
numai bine

Anda spunea...

faptul ca exista persoane care il cred arata ca reuseste sa ii convinga. foarte logic. aporopo, incheierea, ca si inceputul, mijlocul sau orice alta parte a postarilor, nu e facuta ca sa placa cuiva. nu fac aici literatura, spun ce gandesc in felul in care vreau eu. si daca erai mai atent intelegeai ca ideea era ca el incearca sa ii manipuleze, nu ca si reuseste intr-o mare masura.