vineri, 17 octombrie 2008

Lăsăţi userii să vină la mine !

A treia poruncă biblică spune cam aşa : "Să nu iei numele Domnului în deşert". Şi iată că pe site-ul cocalari.com putem să găsim un link pentru un profil de hi5 cu icoane si mesaje religioase. Ok, deci credem că le-am văzut pe toate: fufe cu poze dezbrăcate care îşi fac reclamă pe hi5, (am văzut una cu status: " sunt o pisicuţă rea şi jucăuşă, cine vrea să toarcă împreună cu mine" ), la un salon de masaj din Germania care lasă comenturi fetelor dacă vor să facă masaj erotic, la vânzări de droguri. Pentru că cei ce vând adidaşi, haine, lentile de contact, pun extensii, unghii false sau diverse preţuri de solar sunt deja la ordinea zilei şi nevinovaţi în comparaţie cu asta. DAR O PAGINĂ DESPRE CREDINŢĂ? Hi5 e un site de socializare, nu pentru răspândirea credinţei. Din păcate în România mileniului trei, bigotismul capătă forme cel puţin ciudate şi neadecvate.

Un comentariu:

Dani spunea...

se pare ca pagina nu mai exista, asa ca nu stiu exact ce scria acolo. Totusi, religia de ce nu ar fi un motiv de socializare ? daca manelistii se strang pe hi5 si au mii de friends de ce nu ar putea fi hi5 folosit si pt ceva constructiv ? oare ar strica un strop de moralitate haicinciului... ? vorba aia, cutitul e o idee buna, dar poti face cu el o mancare sau o crima, conteaza in mainile cui se afla, la fel e si Hi5.

Si mai e partea cu libertatea de exprimare, eu sunt total impotriva cenzurii, desi mai mult ca sigur nu as fi fost de acord cu ce a postat persoana respectiva acolo, chiar si titlul imi pune mari semne de intrebare, "adevarata credita", am mari rezerve fata de oamenii care spun ca ei detin adevarata credinta iar restul sunt niste pacatosi.