sâmbătă, 25 octombrie 2008

Teapa de la Iepuras

Nu a fost Bahoy pe pro. Nu-i bai, cautati-l pe youtube daca sunteti interesati.

5 comentarii:

Schumi spunea...

De ce ar fi cineva interesat? Si nu-mi spune, tu ai stat special pe ProTigani special ca sa-l vezi pe respectivul?

Anda spunea...

m-am uitat la inceput doar :P. si oricum majoritatea ne cam uitam din cand pe posturile generaliste mai mari. nu cred ca nu te uiti niciodata la pro tv.

Schumi spunea...

Ma uit pe Pro Tv doar la meciurile din Champions League, si la rezumatele de dupa meciuri. La Antena 1 tot la meciuri ma uit, cand dau asa ceva. La TVR1 uneori ma uit la stiri sau iarasi la meciuri. Si cam atat cu posturile generaliste. In nici un caz nu stau sa ma uit la fel de fel de emisiuni refulate sa vad fel de fel de specimene care se dau in stamba cand pot sa ma uit ori pe Eurosport, ori pe Discovery ori la seriale via net.
Sa inteleg ca tu stai sa scrutezi porcariile de emisiuni de barfe de pe varii posturi special ca sa razi de nefericitii care apar acolo?

Anda spunea...

din cand in cand ma uit, pentru ca oricum exista o anumita curiozitate, mai ales ca tot as auzi persoane vorbind despre asta. nu se poate sa te izolezi complet, oricum din cand in cand afli sau ajungi de plictiseala si pe posturile astea. si nah, stupid people are funny in a way. mai ales la tv, ca nu tre sa imi manc nervii cu ei. in viata de zi cu zi e altceva. plus ca mai bine conectat la ultimele apcaturi ale prostilor, de cat sa fiu uimita ca poate intr-o zi aia de langa mine isi vinde virginitatea:)). doar zic, ca nu sunt colega cu respectiva.

Schumi spunea...

Pe mine nu ma uimeste nimic. De aia nici n-o sa ma prinzi vreodata pe asa ceva, fie si din curiozitate. Nici macar de subiecte de discutie nu sunt bune astfel de emisiuni, poate doar de barfa intre secretara si femeia de servici. Incearca sa te izolezi de astfel de tampenii, sa vezi ce bine o sa te simti... Ah, no more morons, no more dickheads... Bliss.
Si de fiecare data cand auzi cate o barfa despre din astia poti sa te bagi in vorba oricum, ca orice ai spune se potriveste. ;)