miercuri, 22 octombrie 2008

Inelul de prostie

E o emisiune pe Euforia tv, Inelul cu diamant. Emisiune în care un om bogat, cu aspect fizic aşa şi aşa, caută cică nevastă. Nu m-am prins dacă chestia asta e pe bune, dar nici nu îmi pasă, pentru că nu rezist să mă uit la aşa ceva. Nah, pe lângă fraier, defilează femei. Mă rog, femei, materialiste disperate fară creier şi realizări în viaţă. Şi uite aşa le măsoară ei curul, sânii, talia, le numară aluniţele şi le caută de păduchi. Şi acolo e şi Magda. Inegalabila ratata, material pt extensii, tufă de Veneţia. E reprezentarea prostului-gust. O cocalară ce dansează pe mese. O mahalagioaică care divorţează acum de primul fraier, pentru că simte că e vedetă şi poate mai mult. Economic vorbind.
Probabil că orice femei cu demnitatea nu ar accepta să îi fie măsurate toate cele într-o emisiune în faţa unui prinţ cu început de chelie la nici 30 de ani. Bine, io ştiu pe cineva care cheleşte deja la 20, dar asta e o poveste care nu e pentru blogul meu. Probabil Magda e mahalagioaica şefa, dar nici celelate nu sunt mai strălucite. Dpdv al sinapselor, că haurul ştiu şi eu că reflectă bine lumina. Cred şi eu ca formatul e luat de altundeva, lucru valabil pentru toate emisiunile de la noi. Dar cred că aşa un iz de mahala ca la noi, nu vom mai găsi nicăieri. Eventual la Tila Tequila, când se păruie lumea îndrăgostită în disperare de o imagine tv.

Un comentariu:

Schumi spunea...

Talent? Vrei talent? Tu nebuno tu!

N-o sa ma minuneze niciodata "mahalagismele" de la noi, in schimb as fi cel mai bucuros daca cei care nu apartin categoriei de mahala s-ar multumi sa-i ignore pe ceilalti si nu sa-si faca cruce ce paispe maini. Curve gen Magda vor exista intotdeauna, dar cel mai sfant e daca nu li se acorda atentie.