marți, 14 octombrie 2008

Cocalari de 43

( Nu mai imi merg diacriticele la blog, nu stiu de ce , dar nah, promit sa revin la ele cand o sa functioneze ). Veneam acasa de la facultate cu 43. In statia de langa Pensiunea Vlad se urca cativa baietasi cu freze coca facute cu aspiratoru. Inca o data ceea ce am zis despre comportamnetul civilizat al emo, rockerilor, hoperilor sau a oricaror oameni care nu sunt manelisti inraiti vs comportamentul de maimuta al acestora s-a cofirmat. Vorbesc tare ( am o mare problema cu cei care fac chestia asta, chiar nu se gandesc ca restul lumii nu e interesata de viata lor ? ), recapituleaza ultimele noutati din lumea fascinanta a manelelor. "Jur, io prima oara cand am auzit-o am crezut ca e house. Ai vazut cum incepe ?". Aici ma gandesc ca viata e nedreapta cu nou muritorii de rand care nu putem sa vedem sunete. Daca pana acum nimic neobisnuit, la un moment dat unul dintre ei se ridica de cateva ori de una dintre barile de care oamenii pot sa se tina. Draga, ce brate de fier am, ccum imi lucrez eu pectoralii de fiecare data cand am o secunda libera, of, of. Intr-adevar, asa fac si babuinii in natura, cand vad vreo femela in preajma. Nu mai zic de asezatul langa vreo fata, care deja e ceva obisnuit.

3 comentarii:

Dani spunea...

hmmm si eu vin tot cu 43 de la faculta

faci o mare greseala, iti pasa de coca, eu am rezolvat de mult problema discutiilor din 43, mi-am luat ipod

Anda spunea...

idee nu e ca imi pasa, vroiam sa demonstrez cu exemplul asta ce am scris in postarea despre emo.

Dani spunea...

nu stiu daca se poate pune egal intre manele si badaranie. Cu durere in glas pot spune ca majoritatea colegilor mei de la Politehnica acum ingineri, asculta manele. Stiu ca pare greu de grezut ca un intelectual sa asculte manelele dar sunt destui si nu arunca pe jos, vorbesc tare sau prind fetele de posterior. Sunt oameni respectabili, unii din ei cu familie si cu joburi foarte bine platite.
Evident eu nu ii inteleg si nici nu incerc sa ii inteleg pt ca e vorba "de gustibus".

Acum sper ca nu intelegi ca fac apologia manelistilor sau ca orice ai scrie tin neaparat sa critic, pur si simplu se intampla sa am alta parere, sper sa nu te superi :P