luni, 27 octombrie 2008

Azi despre metrosexuali

În speranţa ca de mâine am comp funcţional şi pot să îmi pun iar linku la status ca să mai citească cineva ce scriu aici, azi povestesc despre metrosexualii. Pe care nu îi suport. Totul a pornit de la discuţie urlată în 33. Nişte băieţi (?) povesteau cum să îşi facă freza, şi povesteau ei ce greu e să îţi laşi părul lung să te poţi tunde în scări şi să îţi faci creastă. Chestia asta îmi aminteşte de dragii mei vecini de zonă, care se epilau pe picioare, se pensau ( n-am uitat nici acum ce a spus unul dintre ei, "le las să crească că vreau să îmi fac ca Beyonce" ) şi îşi făceau unghiuţele cu lacuşor incolor. Uuuuuuuuuu, shiny :X.
Nu ştiu de ce nu realizează naibii cât de dezgustători sunt. Deşi îmi place să văd un băiat un băiat cu freza mişto şi aranjat, nu cred că e nevoie de atâtea retuşuri feminine. DECI : un bărbat adevărat nu se epilează cu ceara pe picioare, mâini sau oriunde, utilizează lama pentru zonele gen axilă unde e necesar dpdv igienic, nu se pensează ca Beyonce, tanti Lenuţa sau oricine altcineva, nu se dă cu lac incolor sau îşi face manichiura la salon, nu se dă cu fond de ten, nu îşi face părul cu placa şi nu poartă tanga ( excepţie balerinii, pentru că la ei aşa se cere ). Şuviţele blonde nu am prea văzut să avantajeze pe vreunul şi rozul la fel. A, era să uit. Şi un bărbat adevărat nu are glezne de gazelă în contrast cu piept de vacă. Ştiu că acolo se umflă cel mai repede de la steroizi, proteine şi alte treburi când te apuci de sală, dar ţâţele la băieţi sunt naşpa. Sper ca măcăr cineva să mai fie de acord cu chestiile astea.

4 comentarii:

Schumi spunea...

Sigur epilatii si lacuitii aia nu erau baieti sensibili si delicati? Din aia cum vezi pe la parada in rochii roz cu floricele? :))

Anduta, un barbat adevarat e unul care e sigur pe aparenta sa si nu are nevoie de fel de fel de ajustari si se ingrijeste doar cat sa nu para venit din padure.
Parlitii aia sunt foarte nesiguri pe ei si pe masculinitatea lor si de aia recurg la astfel de gesturi disperate (o idee nefericita de altfel, pentru ca vor deveni si mai putin masculini in ochii fetelor satule ele de atata impopotonare).

Anda spunea...

sigur nu erau, umblau cu fete, ba unii erau chiar ft gagicari. din pacate mai nou chiar si fetele vad ca apreciaza apucaturile astea, "vai fata, ce frumos e, uite ce aranjat e si cum se ingrijeste". bine, io in ultima perioada am un ghinion sa aud multe cunostiinte vorbind prostii, dar parca se generalizeaza prea mult, asa ca viitorul suna ft roz. sau LOOOOOz ( fara mentiune poop male si gras la voi )

Dani spunea...

absolut de acord si mi-a placut descrierea :))

stiu genul de personaj, bretonel cu creasta, pantofi sport cu varf ascutit (perfecti pt fotbal dar nasol de mers pe strada), blugi din bazar, ochelari negrii de bondar, telefon cu haus si manele. Ii intalnesti frecvent in 33 si foarte foarte rar in Unirii.


PS: faza cu balerinii nu o stiam :))

Schumi spunea...

Ii intalnesti prin multe locuri din pacate, pentru ca se inmultesc semipoponarii astia. Si vai si amar de pitzi alea cretine carora le place cate un efeminat din asta nenorocit, sau dupa cum mai imi place mie sa le spun, un femel.