luni, 6 iulie 2009

Penibilităţi liberale samăr colecşăn

1. hi5
Nu neapărat profilul în sine, dar comentariile, o da, comentariile. "Fiindcă" scris cu un singur "I", texte de gen "Vom debarca marinarul". Acum serios, îmi e ruşine că există atâţi tineri de vârsta mea la noi în ţară care pentru câteva pahare şi prăjiturele la extrem de jenantele chefuri-de-atras-noi-membri pot să îşi piardă timpu pe hi5 cu aşa ceva. Chestie valabilă pentru toate ligiile de tineret.
2. Ciprian Jichici a purtat un tricou cu mesajul "Sunt tâmpit". Felicitări pentru sinceritate, pentru că aşa o iniţiativă referitoare la Parcul Copiilor cum a conceput împreună cu celălalt Cipri din CLT nu putea fi rodul unei minţi strălucite. Asta în cazul în care pornim cu prezumţie de nevinovăţie că nu există alte interese, desigur.
Tricoul l-a purtat pentru a menţine eternul război cu Băsescu, uitând probabil că Timişoara e mai departe de Bucureşti, că oricum acolo nimeni nu îl bagă în seamă şi că treaba lui e sa facă treaba la consiliul local AICI. Stau şi mă gândesc cum pot unii să se contrazică doar de dragul contrazicerii. Şcoala românească din păcate produce tâmpiţi. Nu era vizat el, om cu o pregătire de altfel bună, dar "fiecare pasăre pe limba ei piere" şi niciun politician român nu e mincinos

5 comentarii:

daimon spunea...

Sincer, Jichici are dreptate. Cred ca a percutat in constiintele tuturor studentilor cand a aparut cu tricoul ala.

Nu de alta, da' m-as duce sa-i dau o palma imensa lui Basexcu pentru ca m-a catalogat drept tampit.

Anda spunea...

Nu era vorba de studentii, era vorba de cei multi care termina liceul copiind la bac absolut tot si care habar nu au sa scrie. Daca ai vedea cum scriu unii colegi de-ai mei de la jurna, culmea, unii cu pretentii ca sunt inteligenti si scoliti, te-ai lua cu mainele de cap.
Jichici nu a purtat tricoul respectiv din convingere, ci doar de dragul de fi anti-Basescu. Se poate sa exagerez, dar din tot ce am citit eu despre deciziile celor doi Ciprieni din CLT, i-am catalogat deja ca incomptenti.

Laura Teodora spunea...

N-are comentarii de la Vălean? Sec!

daimon spunea...

typo sau ... "studentii", auzi, cu doi I.

cum spuneam, nu ma intereseaza DE CE l-a purtat. doar ca a facut-o, si ca mesajul lui de sfidare se regaseste in noi, macar partial. atat.

Anda spunea...

Nu sunt typo, ca nu sunt greseli facute pe internet. Intotdeauna conteaza motivul pentru care faci ceva. Tampitii produsi de scoala romaneasca sunt peste tot, si nu ai cum sa nu ii vezi. Mie se pare ca PNL are o politica de frustrare si cam atta, in rest nu fac absolut nimic folositor si au devenit extrem de jenanti. Sau daca au vreo idee, gen cea cu parcul, e extrem de proasta.