marți, 28 iulie 2009

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

E greu sa fii tanara la noi in tara. Si mai greu e daca arati si bine. Aruncati o privire peste articol, dar nu neglijati comentariile. In orice tara in care femeile sunt respectate cat de cat, nu cred ca atat de multa lume ar scrie ca fetele de la lotul de tineret sunt niste usuratice carora le place sa se culce cu antrenorul. Unul dintre lucrurile care ma deranjeaza cel mai tare la tara mea e lipsa de respect pentru femei, venita si din partea barbatilor, dar si din partea femeilor. De ce orice fata tanara trebuie sa fie curva? De unde si pana unde concluziile astea bolnave? E foarte posibil sa fie adevarat ce scrie Prosport, poate ca nu e, dar in niciun caz nu se justifica sa spui ca handbalistele sunt niste curve.
Probabil multi barbati romani au reale probleme in a-si controla erectia si romancele in a-si controla secretia de venin din limba, secretie nascuta din invidie. Invidia aceasta pur si simplu ma calca pe nervi. Mama m-a crescut de mica sa nu invidiez alte femei pentru ca sunt frumoase. Din pacate nu multe compatrioate isi pot stapani ura din priviri sau vorbe daca vad o fata in pantaloni scurti care arata bine, de multe ori chiar daca e de aceeasi varsta cu ele. De aceea cred ca cine spune ca la noi femeile nu sunt discriminate, pentru simplul fapt ca legislatia le confera drepturi egale cu ale barbatilor, se inseala amarnic.

Un comentariu:

iulineaţa spunea...

de acord... erectia, la fel ca si orgasmul si alte porniri ale noastre e ceva foarte natural, dar sa pui etichete e cel mai grav. nu suntem in masura sa judecam pe nimeni. fiecare cu parerea lui ... asta se aplica oricui, pt ca toti ar trebui sa fim egali, nu ?