vineri, 31 iulie 2009

Mă bucur

Mă bucur că mutu trebuie să plătească 17 mil de euro pentru că s-a drogat. Cunoscută fiind aversiunea mea faţă de persoanele care fac aşa ceva, mi se pare o decizie normală având în vedere riscurile la care şi-a expus clubul. Apoi, e clar că a recurs la aşa ceva din plictiseală, pentru că era un om ce nu se confrunta cu niciun fel de problemă. So, prostia şi domnia se plătesc.

7 comentarii:

iulineaţa spunea...

:)

Drogurile sunt interzise tocmai pentru ca ar face lumea atat de calma si relaxata incat marile corporatii nu ar mai avea de pe spatele cui sa culeaga profitul in masa.(vezi Ghidul lenesului) Ma refer aici la iarba si chestiile usoare si NATURALE care inlocuiesc alcoolul, care culmea e legal si face atatea victime zilnic.(vezi stirile de la ora 17:00). Orice in exces dauneaza, nici eu nu sunt de acord cu coca sau hero, dar mi se pare mult prea drastic pentru Mutu(vezi cazul Maradona) sa fie sanctionat in asa hal. Oricine e atat de radical cand vine vba de droguri nu stie cu ce se mananca. Iti spun cu ce, cu o piesa buna, un dub sau un raggae, cu un vin eventual, cu prietenii cei mai dragi si un somn la final !

Legalegalización !

:)

Anda spunea...

Pretul cam scump al relaxarii contine si afectarea neuronilor, aka singurele celule din organismul uman care nu se pot renegera, anihilarea personalitatii si rupere de lume.
mutu e totusi socrul unui diplomat important si finul lui nicu gheara, deci nu cred ca o sa fie atat de greu. Plus ca era nevoie de un exemplu, nu poti sa fii sportiv de performanta, sa castigi milioane si sa iei substante care pot atrage sanctiuni mari pentru echipa care te finanteaza.

iulineaţa spunea...

se putea aplica alta sanctiune da`nu 17 milioane! e prea prea mare ! asta nu e justitie .. si chestia cu daune morale sau dinastea d nush cate sute d mii d dolari mi se pare tampenie ... da`ei po`sa faca c vor ... guvernu` nu l opreste nime`n lumea asta...

daca eu am 1 gram d iarba si-l consum acas, (treaba mea daca vreau sami prajesc creierii) fac 3-5 ani ... mie nu mi se pare corect cand altu` conduce beat la volan si poate sa ................ o gramada de chestii

Anda spunea...

Cel mai probabil suma se va reduce, in general in viata bogatii nu o patesc niciodata, nu cred ca va fi cazul.
Cu creierii prajiti poti sa faci alte tampenii la un moment dat, inclusiv cand conduci.

feu_mihai spunea...

Mutu a jucat doar o parte din contractul pe care il avea la Chelsea . a fost data o suma pe el si o parte a " meritat-o" jucand mai mult rezerva , cealalta parte nu a respectat-o pt ca a incalcat regulamentul clubului pt care juca ( Chelsea) si astfel a fost suspendat. Cele 17 mil sunt diferenta de la contract pe care Mutu nu l-a indeplinit . In concluzie NU SE VA MICSORA SUMA .
este un sportiv si trebuia sa se comporte ca atare. merita tzapa asta

In alta ordine de idei : si manelele care rasuna de la vecini imi pot distruge neuronii ... nu e relevant ca argument pana nu vi cu niste numere in spatele acestei afirmatii .. studii de specialitate .. chestii de genul ... evident aceste substante fiind ilegale nu se pot face aceste lucruri si ceea ce sustii tu Anda sunt PRESUPUNERI

Cu " creierii prajiti " nu ai voie sa conduci ... nici in Romania , nici in alte tari (inclusiv in cele in care e legalizat daca nu ma insel)

Anda spunea...

Sunt multe vieti distruse de droguri. Parerea mea, e ca la ele recurg oamenii slabi, care nu pot gasi motivatii pentru o viata interesanta. Eu sunt o persoana foarte puternica si poate nu inteleg oamenii slabi, dar asta nu inseamna ca nu am dreptul ca ei sa nu imi placa.
Si apropo, se scrie "vii", nu "vi".

feu_mihai spunea...

drogurile sunt de multe feluri . Nu poti sa dai un " verdict " pt o categorie atat de larga . Sunt persoane care iau droguri pt ca le prescrie doctorul (calmante , antidepresive). Sunt droguri acceptate care poti sa le iei de la magazinul din colt (nicotina , cafeina) care dau dependenta si provoaca multe probleme .

Nu poti arunca o faza de genul " distruge neuronii " referindu-te la o categorie de substante atat de vasta .

Din punct de vedere moral e alta discutie ... oricum consider ca 90% din cazurile grave sunt la oameni slabi care ar fi avut alta problema daca nu ar fi avut-o pe asta

Revenind la Mutu : el a semnat un contract in care erau prevazute mai multe lucruri printre care si respectarea regulamentului Chelsea . El a primit o caruta de bani si in loc sa fie multumit ca a ajuns la un nivel material extraordinar si cariera sa mergea extrem de bine , el a prizat cocaina de pe spatele unei curve ..

p.s. : nu le am cu gramatica .. asta este , am facut scoala la profil real . daca la tine nu place tu poate sterge