joi, 11 decembrie 2008

Manelizarea muzicii house

Sau, după cum scriu cocalarii şi prinţele, haus. După ce că orice manelar care se respectă e şi fan al muzicii haus, mai nou şi trupele o scaldă în tendinţe dubioase. Respectiv, Inna. Tipa ce cântă hot. Melodia foarte mişto în esenţă, păcat de vocea ei de spart borcane. Şi ca vocea ultra-modificată pe comp să nu se simtă singură în paharul penibilităţii cel fără fund, s-a mai turnat un ingredient cheie. Sprâncene de rahat tatuate în forme extraterestre. Şi ca totul să fie asortat, turnăm un videoclip penibil care sfidează logica. Adica mama unei fete de vreo 10 ani mai e în stare dpdv fizic să lucreze ca animatoare. Plus că e deranjat că videoclipul arată o mamă s-ar duce să se întâlnească cu orice admirator secret. Tu, fată, ce romantic. Plus că are aia un stil de a dansa de parcă împarte pumni. A da, şi cercei mai mari decât capul. Trecem la timişorenii noştri, DJ Project. Să îmi ziceţi mie cuţu sau pisi :)) dacă începutul melodiei hotel nu aduce a manea cântata la ţambal sau eu ştiu ce. Recunosc, nu mă pricep la instrumentele lor. Şi nici nu vreau. Fain haus-ul la români. Şi dacă ar fi să îi intrebi de Tiesto sau Armin van Buuren, nu ştiu dacă toţi ştiu despre ce vorbeşti.

2 comentarii:

Coupon-Mand spunea...

Iti zic eu ca toti stiu de Tiesto sau Armin van Buuren, care de fapt produc trance si nu house ( legat de post ) :) Ale exemple nu ai putut da si tu?

Anda spunea...

nu :) şi crede-mă că ştiu ce înseamnă trance. probabil eşti vreun cocalr şi tu şi te-ai simţit lezat. ia la întrebări pe toţi aiă cu muzica la maxim din jeep-uri şi mai vedem dacă ştiu toţi.