joi, 13 noiembrie 2008

Teatrul iefitn Giuleşti

Mdah, Taher şi-a luat bocceluţa şi a plecat. Motivând că Georgică nu va pleca niciodată de acolo. Lucru perfect valabil, evident ca lumina zilei. Copos este un ipocrit, un zgârcit fără margini. Mi-ar fi greu să mă privesc în oglindă dimineaţa dacă aş face ce fae el. Cum naiba să spună că nu are bani de dat la Rapid? Tot timpul toarnă scuze iefinte, ameninţări idioate de gen Alexandra şcolita la Oxford sau unde naiba o fi trimis-o , ar închide Rapidul. Nu mai spune, tu, adică după ce tu pleci în altă lume şi vine marea economistă, se iau jucăriile, cât trăieşti tu, mai trăieşte şi Rapidu. Nu şi-a luat antrenor străin de dragul profesionalismului, ci pentru că nu cred că un antrenor cât de cât bun d ela noi ar accepta să vină să fie permanent fitilit de Copos.
Dar şi mai tare e că se preconizează că vine Nicu Gheară. Io pe Nicu asta îl consider un penibil, are şi mutra aia de copil tembel. Oricât de mulţi bani ar avea, nu merită să aibă o echipă de fotbal. Face parte din adunătura aia penibilă invitată la botezul lui Mutu, mă rog, a fetei lui. S-a dat la Fanatik botezul, un mare kitsch, într-o locaţie construită fără cap, unde se poate dansa printre icoane cu fir aurit. Bine, că nici nu mă aşteptam la altceva de la Mutu. Deşi Consuelo credeam că se poate îmbrăca într-o rochie mai ca lumea. Mă rog, faptu că e penibil nu îl îndepărtează de Georgică savarina. Îmi place totuşi să cred ca şmecherul asta, mafiotul nedovedit nu îşi va lua o jucărie în fotbal. Asta pentru că el îi întrece pe toţi ceilalţi conducători. Nimeni nu se atinge de Nicu Gheară. Oare de ce? În ţara în care poliţiştii sunt puşi să sufle în etilotest pentru că au îndrăznit să îşi facă meseria, nu vreau ca unul dintre cei mai mari şmecheri să apară la meciuri. Nu vreau să îi văd faţa la ştiri, că majoritatea posturilor asta aşteaptă, să ne aate nouă ce îşi mai cumpără marii şmecheri. Te mai uiţi că sunt ştiri din sport, mic detaliu neesenţial. Prefer să zboare 46343543 de brichete decât să văd rânjetu ala de copil întârziat mintal la tv.

4 comentarii:

Dani spunea...

nu mai scapam odata de comunisti

Schumi spunea...

Off, ce ma enerveaza cliseele astea de ziaristi. Sunt rapidist de cand ma stiu, dar nu pot sa zic nimic rau de Copos. Mi se rupe ca e ipocrit. Si mi se rupe c-a fost utecist. Un lucru e cert. A condus Rapidul timp de peste 15 ani si cu el la conducere Rapidul a castigat 2 titluri. Si niste cupe acolo. Si nu s-a descurcat chiar urat nici in cupele europene. Mai mult decat spera orice rapidist la inceputul anilor 90 cand tot fotbalul era dominat de Steaua si Dinamo. Cu el la conducere, Rapidul a ajuns sa se lupte cot la cot cu monstrii astia decazuti ai comunismului, sa fie considerat constant un pretendent la titlu si sa mai si castige. Si nu pot sa consider un asmenea om drept zgarcit.
C-a avut si el de castigat de pe urma implicarii in fotbal e alta treaba. E meritul lui. Dupa cum e strict optiunea lui sa vrea sa se retraga dupa 15 dintr-o lume cu rapandula aia de Becali, cu tiganul ala de Turcu si analfabetul ala de Borcea si sa-si vada de bogatia lui.

Anda spunea...

si pe mine ma enerveaza oamenii care bantuie aiurea pe bloguri si spun ca totul e un cliseu, nu stiu ce viziune ai tu asupra normalitatii, dar nu cred ca e un cliseu sa spui ca un om care azi vinde, maine nu mai vinde, azi se preface ca ii vine sa planga, maine e marele investitor e ipocrit. mai ipocriti sunt cei care accepta asa ceva doar pentru rezultate.

Schumi spunea...

Anduta, cu totii suntem ipocriti, ca doar nu umblam in pielea goala pe strada si nu spunem chiar tot timpul exact ceea ce ne sta pe limba. Please.

Dar eu cand spun ca-l respect pe un om pentru ceea ce a facut nu ma face ipocrit. Dar acest fapt nu ma face un fan al respectivului si n-o sa ma apuc sa-l pup unde nu-l bate soarele. Iar omul ala oricat de ipocrit o fi, tot a facut treaba buna. Mai vezi si nuantele, mey viitoare jurnalista ce esti tu...