miercuri, 26 noiembrie 2008

Lucru manual

Ce îşi face omul cu mâna lui, aşa se cheama. Nu fiindcă aţi petrecut la voi acasă. Nu fiindcă sunteţi manelişti. Ci pentru că umblaţi cu fufe proaste care vă filmează. Pentru că presupun că domşoara operator nu era mai brează ca aia de lângă voi. De aia, că aţi crescut cu gâşte la Heaven şi Bamboo. Şi acum suportaţi consecinţele unui cântec nevinovat, o să vă huiduie aiă de o să vă rupă. Poate vă sparg cauciurile. S-a enervat şi Porcea, Turcu. Aţi pus-o. >:)

4 comentarii:

Laura Teodora spunea...

Anda, am intors si eu asta pe toate partile. Pana cand am citit ce-a zis Georgescu.
here:
http://www.adriangeorgescu.ro/2008/11/25/666/
:)

Anda spunea...

me knows, am citit dinainte sa scriu asta. imi place mult adrian georgescu :). mie personal nu mi se pare asa mare branza ce au facut, se vede ca era caterinca. au ajuns sa fie pusi la zid doar pentru ca au fost filmati. daca stau cu persoane care abia astepta sa vanda materiale la ziare , asta e. sper ca macar din experienta asta sa se mai maturizeze si ei si sa isi selecteze anturajul. dar io stiu ca nu o vor face, asa e ei.

Cristian Vicol spunea...

problema e k torje a incercat sa ne minta zicand ca el nu canta asta, k e trucat, defapt canta "vine borcea cu spartanii" sau ceva. Sa fim seriosi. Pustanul asta chiar ne crede fraieri? Dak tot e mare fotbalist sa aiba cohones sa recunoasca, nu sa se contrazica in declaratii penibile...pulhac a avut mai mult curaj ca el...cat despre caterinca, erau gramada toti...nu era baza, nu era caterinca, erau pur si simplu beti, dar nu degeaba se zice ca betivii nu mint niciodata:)))

Dani spunea...

pe mine ma distreaza la culme oamenii care sunt filmati facand ceva dar au tupeul sa spuna ca totul a fost o inscenare :))