duminică, 9 noiembrie 2008

Artificii

Aseară am văzut artificii de la geam, din direcţia stadionului. Ca să văd azi pe net că erau într-adevăr de la meci. Nu pot să înţeleg rostul lor, bine adică înţeleg eu că eram pentru a sărbători victoria care nu a mai fost. DAR atunci trebuiai să aştepte finalul, iar dacă a fost înfrângere, să le pună la păstrat. NU ţin cu dinamo, dar au avut dreptate să facă mişto de artificiile respective.

5 comentarii:

Laura Teodora spunea...

anda, a anutat crainicu ca la pauza va fi un joc de artificii pentru a spori spectacolul. nu aveau sa stie ca le-o dam asa urat :P in plus, prestatia acelor jocuri de lumini a fost un mare mare FAS! :))

Anda spunea...

me knows, ca erau ft joase comparativ cu altele de la nunti care le vad mai bine sus :))

ateu spunea...

artificiile au fost folosite ca o acoperire a tortelor din peluza..astfel se poate evita o eventuala sanctiune..ca o parere personala cred ca artifciile au fost de prost gust si nu reprezinta galeria Timisoarei

Unknown spunea...

Artificiile alea au fost intr-adevar de prost gust. Le-a anuntat "Chivo" inca de vineri. Nu vb. de penibilul folosirii lor avand in vedere scorul, DAR, acelasi "Chivo" se plangea ca nu sunt bani la echipa, nu sunt platite salariile si s-au imprumutat pt. deplasarea de la galati. Atunci cine a platit prostiile alea? Si cine a avut "geniala" idee de a le fixa in fata peluzei?

Dani spunea...

Am fost pe stadion, jalnice artificii, nu le-am inteles rostul mai ales ca Poli era condusa cu 1-0 la pauza.

@laura teodora: nu tin cu Poli dar am apreciat coregrafie celor de la Peluza Sud, au fost cel putin originali. Eu am stat la Nord langa dinamovisti care au avut si ei cateva bannere acide :))