joi, 17 iunie 2010

We are all going to die...Sau poate nu

Am primit azi pe mail o palaloghie despre împrumutul FMI şi cum va duce acesta într-un final la chip-area omenirii, şi deci, deşi mailul nu menţiona asta, la marcarea tuturor cu cifra Fiarei, după cum scrie în Apocalipsă. Nu pun textu mailului aici pentru că e mult prea lung şi ft obositor. Eu l-am citit şi vă fac rezumat.
No, se spune că familiile Roschild şi Rockefeller, bineînţeles bad, bad Jews vor să falimenteze planeta şi să reducă populaţia globală la 500.000. Totul începe prin conspiraţia băncilor austriece, care au forţat împrumutul, bineînţeles, finalizat de politicieni, cum altfel?, masoni. Ca să reducă populaţia, suntem otrăviţi prin adaosul de sirop de porumb şi prin vaccinări. Ceea ce într-adevăr m-a făcut să îmi ridic serioase semne de întrebare despre inteligenţa celor ce au dat mai departe enormitatea asta de mail este ceea ce se spune despre mişcarea feministă. Şi anume, că a fost provocată pentru ca şi munca femeilor să fie impozitată şi să se nască mai puţini copii. Foarte tare, păcat că născând mai puţini plozi, şi speranţa de viaţă a femeilor a crescut, pentru că nu e tocmai sănătos să ai un număr mare de naşteri, mai ales începând de la o vârstă fragedă. Unde mai pui că altfel de ocupi de un număr rezonabil de copii decât de o turmă.
Nu ştiu de ce oamenii ăştia nu înţeleg că este natural ca economia să aibă perioade de creştere şi desceştere. În manualul meu de engleză era o poză cu un teanc imens de bancnote din timpul Marii Crize. Cu el te duceai să cumperi o pâine. Io zic că deocamdată nu stăm atât de rău. Mai apoi, nu ştiu de ce toţi idioţii bigoţi se opun paşapoartelor cu cip, care sunt foarte utile în cazul răpirilor şi pot contraca, deci, traficul de carne vie şi organe. Şi i-aş sfătui pe toţi hitlerii apocaliptici moderni să înţeleagă odată pentru totdeauna că Apocalipsa nu e decât o carte despre căderea Imperiului Roman, scrisă de nişte evrei care nu mai suportau să fie sub stăpânirea Romei. Care Roma de altfel l-a şi ucis pe Iisus, pentru că era un agitator politic, iar povestea cu Baraba nu e decât o altă demonstraţie că istoria e scrisă de învingători.

4 comentarii:

feu_mihai spunea...

Ok , teoria conspiratiei are multe gauri in ea si de multe ori e ridicola... Totusi :

1. Nu e normal sa mentii date despre locatia unui om care nu a facut nimic ilegal pana la proba contrarie (not guilty until proven inocent si alte-alea). De asemenea nu consider ca e normal ca telefoanele sa fie ascultate intr-o tara in care oamenii teoretic sunt LIBERI . Din pacate de cand a fost conferinta NATO in Bucuresti ni s-a luat dreptul la intimitatea convorbirilor telefonice . Traiasca Base' si a lui idee de democratie

2. Majoriatea imprumuturilor de la Banca Mondiala si FMI esueaza sa atinga scopul propus (salvarea unui stat dintr-o problema de moment) si agraveaza mai rau problemele acelor state care iau bani pe care trebuie sa ii dea cu DOBANDA inapoi. Si Banca Mondiala si FMI vor sa scoata profit .. nu neaparat economic . In cazul Poloniei acum ceva ani s-a anulat o mega-datorie pentru favoruri de genul baze militare SUA pe teritoriul ei ...

3. Ai citit un e-mail si incepi cu ironii despre chestii pe care nu le intelegi si faci un haos total din chestiuni adevarate si stupiditati aparute pe net. Esti tanara si mintea da semne ca iti functioneaza , dar nu te baga in domenii pe care nu le intelege capusorul tau ... ramai te rog la " nu cumparati blana " si alte piti-topics ...

Anda spunea...

1. De fapt sunt inregistrare, si in caz de probleme, cineva le asculta efectiv. Nu exista armata de angajati care sa asculte ce vorbeste intreaga Romanie la telefon. Din punctul meu de vedere e ok, mai ales ca sunt cretini care suna alegand numere la intamplare si ameninta sau streseaza oamenii.

2. Nu am scris ca sustin ideea imprumutului si nu stiu de unde ai inteles tu asta. De fapt, ai inteles mai mult pentru ca ai vrut.

3. Incep cu ironii despre oamenii prosti. Daca ai vedea mailu ai intelege. Nu am crezut ca e cazul sa reproduc stupiditatile alea si ca lumea stie sa citeasca printre randuri. Tu nu mai esti tanar, dar tot nu stii, asa ca aduc explicatiille suplimentare. Ideea centrala e ca doua familii de evrei vor efectiv, nicidecum teoretic, sa stapaneasca doar ei lumea. Nu stiu cat de realistic e sa crezi ca oricat de bogat si puternic ai fi, e misto sa stapanesti o planeta de sclavi, si ca cineva chiar si-ar dori asa ceva. Unde mai pui ca totul culmina cu o trimitere spre o petitie, pentru ca orice idiot frustrat deschide o petite online, care nu avea nicio legatura cu politica internationala. Deci toata exagerarea aia era scrisa doar pentru a atrage atentie.
Si te rog sa fii mai expliciti cu privire la lucrurile pe care tu consideri ca eu nu le inteleg. S-ar putea sa ai surprize. Oricum, nu o sa fiu niciodata de acord cu teorile rasiste de niciun fel. si s anu traiesti cu impresia ca din cauza ca sunt atat de tanara si abia m-a scos mama din scutec, nu stiu ca antisemitismul are origini relativ justifiabile in Evul Mediu, dar asta nu inseamna ca trebuie toti sa credem ca evreii vor sa ne ia glanda.

feu_mihai spunea...

Nu poti sa bagi un post despre FMI , masoni , chip-uri si alte cele in 2 paragrafe. Ce nu intelegi tu ? pai multe chestii pe care nu le inteleg nici eu. Sunt economisti care o viata intreaga studiaza problemele economice si financiare si incep luare de cuvant prin "consider ca". De asta spun ca nu ai cum sa intelegi totul si sa ma luminezi intr-un post pe blog.

In legatura cu Rockefeller si aialalti ... sunt la capitolul "don't know , don't care ". Adica am vazut niste "documentare" despre asta si mai mult ca sigur stiu mai mult decat ai auzit tu dintr-un e-mail . Am defectul major (unul din ele) ca ma uit la orice are "documentary" atasat ... totusi nu cred 95% din concluzile trase

In ceea ce priveste "in caz de probleme, cineva le asculta efectiv" eu sunt mai paranoic de fel si vad o poarta mare lasata deschisa pentru abuzuri. De unde stiu eu ce inteleg ei prin "probleme". Sa zicem ca ajungi o ziarista incomoda si ei au inregistrari ale telefoanelor tale ... si incep sa apara "pe surse" in alte ziare convorbiri de ale tale private , scoase din context etc.
Exista un motiv pentru care era nevoie de aprobarea unui procuror pentru a inregistra niste convorbiri... tocmai pentru a nu exista abuzuri de genul acesta.

in ceea ce priveste imprumutul .. din cum ironizezi masonii , conspiratiile si bagi in acelasi post "Am primit azi pe mail o palaloghie despre împrumutul FMI şi cum va duce acesta într-un final la chip-area omenirii" am tras concluzia ca ai ironiza si gravitatea imprumutului ... Scuze ca am tras aceasta concluzie , dar nici tu nu ai clarificat din start ca nu esti pro-imprumut.

"Tu nu mai esti tanar" - urat din partea ta .. asta a fost sub centura :)

Anda spunea...

Ei au putut sa bage toate chestiile alea intr-un mail. Tocmai asta era si ideea, ca e o teorie paranoica si aberanta, formulata DOAR ca sa te faca sa ii semnezi petitia. sigur ca multe chestii nu au legatura unele cu altele, asta si voiam sa zic. Eu nu ironizez masonii, ironizez tendinta unora de a asocia Masonerie in tot felul de teorii ale conspiratiei.
Un jurnalist incomod nu discuta chestii vitale la telefon, mai mult il lasa in masina cand merge sa discute cu cineva chestiuni delicate, sau scoate bateria.