joi, 7 ianuarie 2010

Scrisoare deschisă către toţi idioţii care se bagă în viaţa mea. Nu aştept răspuns

Am tăcut până acum dar simt că răbufnesc, aşa că mă descarc pe această cale.
1. Am 21 de ani. Conform legilor acestei şi a oricărei ţări de pe acestă planetă, sunt majoră. Deci fac ce vreau şi orice tenativă de a mă obligă să fac ce vor alţii poate avea consecinţe penale pentru ei.
2. Mă îndrăgostesc de cine vreau, când vreau, pentru cât timp vreau.
3. Spre deosebire de alte fiinţe al căror nas e cocoţat undeva pe Muntele Olimp, eu nu agăţ băieţi pe hi5. În viaţa de zi cu zi întorc prea mulţi capul după mine ca să mai fie nevoie.
4. Nici eu, nici prietenele mele nu aşteptăm ca boşorogi chei şi cu burtă de 40 de ani să ne plătească sucurile în mall. Avem bani de un cico şi încă ceva mândrie pe undeva prin buzunar.
5. Mie nu îmi este ruşine că sunt pe jumătate moldoveancă.
6. Am maturitatea să accept posibilitatea ca orice relaţie să se încheie oricând. În general, viaţa a fost nedreaptă cu mine şi am învăţat că poanta sacrificiilor pe care într-o zi soarta ţi le va returna sub formă înzecită e doar o forma prin care autoritatea a reuşit să supună mereu masele proaste, în care nu mă încadrez. Aşa că, trăieşte clipa, mâine poate fi mai rău.
7. Contrar opiniei generale, soarta Universului nu depinde de virginitatea mea. Aşa că staţi liniştiţi şi uitaţi-vă şi la propriile vieţi, infecte de altfel, înainte de a vă uita în chiloţeii mei.
8. A privi returnarea banilor de la nuntă ca pe o compensaţie pentru faptul că fata tatii s-a îndrăgostit dovedeşte că "banca" ce emite monedă e o nulitate umană.
9. Eu am hotărât să merg în vacanţă la Iaşi, ideea iniţială a fost tot a mea, nu m-a rugat Radu. Ştiu că e dureros de acceptat pentru unii că nu sunt o păpuşă influenţabilă, dar, cu părere de rău, acceptaţi, eu sunt geniul malefic.
10. Nimeni nu are nevoie la propria nuntă de oameni care pe dinăuntru au doar răutate şi atât. Şerpi veninoşi sunt şi la petshop, şi măcar sunt mai frumos coloraţi.
11. Niciodată persoanele nemernice nu sunt indispesabile. Chiar e mult mai bine fără ele.
12. Nu sunt însărcinată (ştiu că acum citind vi se pare stupid, dar da, s-a găsit şi persoana destul de bătută în cap care să spună aşa ceva).
13. Când totuşi voi fi mama, dacă orice altă persoana din familia va îndrăzni să ridice mâna la copii mei, îi voi rupe capul. Şi orice părinte ce nu face asemenea, incluzându-i aici pe ai mei, scade enorm şi greu remediabil în ochii mei.
14. Certurile între rudele mele mă fac să cred că toate teoriile despre moştenirea genetică a intelectului sunt mari prostii. Eu nu pot fi rudă cu lumea din mahala şi nici cu cea încuiată şi plină de prejudecăţi.
15. Cum tot aveţi acolo câte o biserică la fiecare colţ de stradă, pentru că făţărnicia să fie la cote maxime, gândiţi-vă bine. Dumnezeu vă vede.
16. Jegul este în general o noţiune relativă. I-am analizat destul de bine pe băieţi, mai ales pe unul dintre ei, şi nu prezentau urme. Dacă e vorba de jeg moral, cred că atunci hoţul strigă nu hoţii, ci cinstiţii.
Sunt o persoană a acestui secol, inteligentă, cu o mare capacitate de a iubi, dar şi cu o mare capacitate de urî dacă este nevoie. Oamenii nu au învăţat nimic din "Romeo şi Julieta". E mult mai uşor să fii prost decât să gândeşti şi mult mai uşor să faci rău decât să faci bine. Sau chiar şi decât să stai deoparte. Ipocrizia nu mă va caracteriza niciodată. De aceea, zic direct: nu încercaţi să mă supuneţi. "O să se termine prost, că asta nu-i un film".

5 comentarii:

daimon spunea...

Deci eu n-am inteles cine e tatal :))

Anda spunea...

Dark Vaider :))
Persoana plina de prejudecati. Prin restu, sunt vizate doua matusi si o verisoara.

daimon spunea...

Şi ele citesc aici? Încă n-ai scandalul la uşă?

Oricum o să-ţi iasă pe nas la (eventuala) nuntă, practic e show-off pentru rude :D

Sorry că mă bag în ceva ce pare o însemnare a naibii de personală, dar ai un ton aşa hotărât încât prima senzaţie după lectură e să-ţi vând o mitralieră :D

Anda spunea...

Nu citesc ele aici. Nu e vorba de nicio nunta, doar ca una din matusi tot vorbeste obsesiv despre subiect. Despre cat isi doreste ea sa vina la nunta mea, desi eu nu sunt logodita. Which makes it even more stupid. Si pe el, desi ii e tot neam, il ameninta de cealuni ca nu il va nonra cu prezenta, desi, tot asa, subiectul nu a fost deschis.
Momentan am reusit ss ma mentin calma, avand in vedere ca nu am depus plangere la politie cand eram foarte indreptatita sa o fac (sechestrarea mea, agresare fizica si confiscarea bagajelor mele). Dar nu garantez pe viitor :D

[C.] spunea...

trebuia sa finalizezi cu "or else"