miercuri, 29 aprilie 2009

Banderola de căpitan

Nu în urmă cu mult timp, cei de la Rapid au lăsat banderola de căpitan aruncată în scârbă pe iarbă, pentru că nu se puteau hotărî care dintre ei să o preia. Adică nu s-au simţit în stare. În semifinala de aseară cu Dinamo, câinii au făcut la fel. La Rapid, era încă un semnalment al dezastrului managerial. La Dinamo, ce o fi? Ceva similar? Ceva logic în disciplina clubului unde răsună manele? Ceva ce semnalează că jucătorii lor sunt nişte miserupişti, nesimiţiţi, mercenari? Sunt sigură că borcea va fi mult prea ocupat cu declaraţiile lui de băiat ofticos, dar cu vise de Champions League, încât să sesizeze detaliul acesta. Pentru aşa ceva, aş da nişte amenzi drastice. Banderola ar trebui să fie privită ca o onoare. Ce ar spune Cătălin Hâldan despre ei?

4 comentarii:

Laura Teodora spunea...

Un singur lucru. Toate echipele de fotbal din Ro o rup pe manele. Asa ca nu-i mai singulariza pe tema asta.

Anda spunea...

Nu toti sunt asa penibil ca ei sa se lase filmati de toate pitipoancele. Si nu ma refeream la echipe, ma refeream la anumiti jucatori. Iar nu toti jucatorii o rup pe manele.

Schumi spunea...

Banderola de capitan, in dragul nostru fotbal, nu inseamna decat schimbatul de fanioane la inceput si nimic mai multDaca poate ar insemna ceva real, adica daca acel jucator ar avea mici atributii in plus (ca la rugby, de exemplu) poate ca i-ar responsabiliza cumva pe purtatori.

Anonim spunea...

O greşeală: Cătălin Hîldan!