marți, 20 ianuarie 2009

Opinia cui ?

Am dat şi eu peste un număr al ziarului "Opinia Timişoarei", cel din săptămâna 15-22 ianuarie. Am găsit un articol despre statuia lui Johnny Weissmuller ce urmează sa fie construita în cadrul grădinii zoologice. Opinia este revoltată deoarece proiectul întârzie să fie pus în practică şi s-a acordat prioritate construirii unui acvariu. Bun, dar ce rost are alăturarea fotogarfiilor celor doi cu textul pseudo-ironic : "J. W., campion, cinci medalii , Gheorghe Ciuhandu, primar, patru mandat". Mi se pare tendeţios, stupid şi de prost-gust. Săptămânalul de opinie se doreşte a fi strigătul revoltat al timişorenilor. Care, ca orice bănăţenii, sunt făloşi. Prin urmare, se consideră şi inteligenţi. A gestiona un ziar de opinii e o sarcină al naibii de dificilă. E uşor să aluneci în astlfe de exagerări. Voi nu credeţi, timişorenilor?

6 comentarii:

daimon spunea...

timişorenii din mine (am personalităţi multiple) spun că fiţuica aia OT nu mă pasionează. începuseră bine şi au dat-o în diverse.

Provinciala spunea...

OT e cel mai serios ziar din Timişoara la ora actuală. Desigur, există şi varianta Timiş Express... :)

Unknown spunea...

Obiectivitate cu caru' la Alexandra Baranga. Nici n-ai zice că lucrază la OT...

Provinciala spunea...

Gabriel,
Dacă îmi spui tu o publicaţie locală mai serioasă decât cea pentru care prestez, accept şi acuza ta.Toate bune.

Unknown spunea...

Niciuna nu e serioasă. Deci, nici OT. A fost la un moment dat Fruncea, dar Cornu a închis robinetu'. OT are unele anchete interesante, dar are o obsesie cu Ciuhandu (pe care, fie vb între noi, nici eu nu-l mai suport). Plus că lumea vrea informaţii. Nu mai e ca în anii '90, când opiniile acide şi belicoase la adresa unora sau a altora erau citite cu nesaţ. No offence. ;)

Provinciala spunea...

No offence. :)