joi, 8 ianuarie 2009

Jurna anu întâi, what's wrong with you people ?

Curs. TV HD, digitalizare, programe, chestii. Cineva tot deschide uşa ampixea de pe la 17.00. Era extrem de enervant. Se termină cursul, năvăleşte lumea peste noi. De ce să iasă aştia din anul doi ? Urmaşii noştri de anu întâi intrau ca disperaţii în amfiteatru. Erau destul de mulţi, poate dădeau colocvii. Bineînţeles, le-am amintit regula de BUN-SIMŢ că nu se intră până lumea dintr-un loc nu iese. Neah, n-ai cu cine. Totuşi, remarc atitudinea diametral opusă celei din comentariile lăsate pe blogul domnului Tolcea. Comentarii umectate. Reţin unul : "Sunteţi extraordinar. O studentă din anul întâi. " Şi multe alte chestii atât de emoţionante. Pusi, pusi :*:*:*. U people make me sick. Get a life. Şi mai ales, nu mai îmi cereţi cursuri şi cărţi pentru că nu o să vi le dau. Mişcaţi-vă funduleţurile la fel de energic ca şi azi la bibliotecă şi xeroxuri.

4 comentarii:

Unknown spunea...

Da. THIS IS SPARTAAAA!!!!

Laura Teodora spunea...

a...
de toata jena :P
e ca si regula la urcatul/coboratul din otobuz :P
e so stresfull sa-i vezi pe aia cum urca si nu ma lasa sa cobor desi mi se observa intentia (piciorul deja pe trotuar, miscare continua, etc:P)
in halu asta am reusit de cateva ori sa calatoresc o statie in plus.. drum pe care l-am parcurs cu intentia de a scoate ochii catorva persoane :D

Laura Teodora spunea...

ah
si mersi pt xeroxurile alea :P
sper ca nu ma urasti! :D

daimon spunea...

unii'z prea grăbiţi tuh, ce nu pricepi .. au dendritele strangulate şi au dezvoltat reflexul condiţionat de a intra în sală la oră fixă indiferent de context.

big fâs. data viitoare puneţi-le piedică :)