luni, 7 decembrie 2009

Ultimele precizări

Deci, ce cred eu despre tot şi voi vă încăpătânaţi să nu înţelegeţi:
1. Nu sunt bani în România şi niciun candidat nu are cum să îi producă.
2. Liberali îşi dovedesc azi prin declaraţia lui Tăriceanu, încă o dată, statutul de târfe politice.
3. Nu este logic să votezi pentru Geoană de dragul Crinului imperial şi imaculat, care la rândul lui candidează pentru Patriciu.
4. Într-o ţară normală, Vântu ar fi fost la pârnaie. Orice simplă asociere cu aşa un personaj este doar jenantă. Dar să vezi în aceeaşi zi două minciuni şi să consideri că presa trebuie să investigheze cine e mincinosul e o dovadă de imbecilitate.
5. Ciuhandu a vândut centrul ţiganilor şi opţiunile timişorenilor corciturii politice, aşa că nu cred că merită băgat în seamă.
6. Doctinele în România nu există.
7. PSD sfidează în continuare inteligenţa tuturor declarând că ei au câştigat.
8. Geoană se chinuie atât de mult să îl imite pe Obama încât orice observator cu ochi fin îl vede ca pe un simplu clovn.
9. În Republica Moldova nu a avut loc nicio fraudă. E simplu, oamenii nu vor nimic roşu şi vâd în Băsescu un om cu oarece sânge în instalaţie, dat fiind faptul că ei speră în unire.
10. Se poate ca românii din Occident nu au văzut guvernul incompetent din ultimul an, dar trebuie avut în vedere că unii au deja şi altă mentalitate.
11. Politicienii noştri vor continua să se certe şi să facă scandaluri pentru foarte mulţi ani de acum înainte, o au în sânge.
12. Am senzaţia că Johannis a avut un status asemănător cu al iepurilor de la cursele de atletism.
13. Polarizarea pe regiuni ar trebui să dea foarte mult de gândit în privinaţa valorilor morale ale electoratului. Mai concret: Clujul se vede şi din tren că este o regiune dezvoltată dpdv economic, ceea ce nu pot spune de oraşele din Oltenia, Muntenia şi Moldova.
Şi în încheiere, cu intonaţie a la Jim Carrey: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSERS.

Un comentariu:

Schumi spunea...

1. Sunt de acord.
2. Nu Tariceanu conduce PNL, iar faptul ca este partidul care poate inclina balanta intr-o parte sau alta il pune intr-adevar intr-o pozitie ingrata.
3. In schimb e logic sa votezi cu Geoana impotriva lui Basescu. De fapt, sunt convins ca tot votul negativ a functionat din plin, in ambele sensuri.
4. Da. Sunt convins ca ducandu-se ca tampitul la Vantu (care probabil ar fi facut un mic blat cu Base), Geoana a pierdut alegerile.
5. Ciuhandu, ca si Johannis, s-a aliat cu corcitura, cum ii zici tu, pentru ca vroia sa se puna bine cu aia care credea el ca urma sa fie viitoarea putere. Dar nu poti vinde optiunea cuiva nimanui, aia e tot a ta, si nu a lui Base, Crin sau Ciuhandu.
6. In mare, da, asa e. Exista numai marginal si mai mult declarativ decat per se. Totusi, daca e sa te uiti in acele declaratii, poti remarca anumite tendinte...
7. Ca s-a furat in prostie asta e cat se poate de clar, si e clar ca oricare ar fi pierdut ar fi facut o mare garagata. Nu ma surprinde deloc pe cale de consecinta ce face acum PSD.
8. Geoana saracul cauta sa imite pe cine poate. :)) Mi-a fost mila de el duminica seara, a fost sincer amaratul. Nu e un clovn, dar cauta sa aibe o imagine complet diferita fata de Base.
9. Moldovenii care spera in unire sunt niste naivi. N-o sa se intample asa ceva in viitorul prea apropiat. Faptul ca Basescu are priza la ei e doar un semn c-au fost manipulati din gros. Iar sangele din instalatie, in lumile civilizate, nu e un criteriu pentru alegerea unui om intr-o functie publica.
10. Diaspora ma-sii sa vina ea sa traiasca in Romania lui Basescu, ca doar e preferatul lor. Sa nu mai stea acolo la caldurica si sa vina aici, sa vada tot circul pe care-l produce Base, guvernul de aplaudaci incompetenti pe care l-a pus in functie and so on... Sa priceapa si aia ca tema anticomunismului in 2009 nu mai exista, este obsolete. Apoi, am convingerea ca si p'acolo s-a furat cu destul aplomb.
11. Asta e clar.
12. Johannis si-a incercat si el sansa de marire, nu i-a iesit, asta e...
13. Cea mai dezvoltata parte a Romaniei dpdv economic, Bucurestiul, a fost castigata de Geoana. How about that polarizare? Nu sunt clujenii mai presus de orice alti romani, la ei a castigat PD pentru ca acolo pana si pesedeii cei mai vizibili sunt pe blat cu ai lui Base, si asta de mult. Faptul ca Ardealul este fieful electoral al lui Base e doar un semn ca oamenii de p'acolo poate traiesc mai bine si pe cale de consecinta sunt ceva mai putin conectati la actualitatea politica.

Despre frauda: imi e foarte clar ca la noi se fura alegerile in prostie de 20 de ani. De data asta, ai lui Base au furat mai mult decat pesedeii, de unde si faptul ca Hrebe & co. sunt ofticati la maxim. Dar, trecand peste asta, era normal sa explodeze basica dupa atata vreme si atatea furaciuni. E semn bun, si poate poate s-o rezolva ceva si cel putin pe viitor n-o sa se mai fure in halul asta.