miercuri, 30 septembrie 2009

M-am saturat de RATT

Acum ceva saptamani, am citit cum Grindeanu le-a atras atentia celor de la RATT ca nu e normal ca pe rutele interne sa circule doar autobuze preistorice. In speta, se referea si la 43. Bininteles ca facultatea a reinceput, autobuzele nu au fost schimbate, iar dimineata traiesc aceeasi experienta de sardina in conserva. Cand am ore de la 8 sau 9 si 40 min, e ingrozitor. Ca sa nu mai zic ca azi dimineata la 7 au venit destul de rar, fiind mult mai multa lume in statie decat de obicei, chiar si pentru aceasta perioada.
De aici, pot trage doua concluzii: Daca un numar poate fi cosmarul vietii tale, al meu cu siguranta e 43. 2. Anormalitatile si enormitatile din orasul nostru au sanse de remediere doar daca vreun ales are drum printr-un anumit loc. Daca nu, niciodata instituia responsabila nu va afla. Pe langa aura de mister, si daca sortii surad si trece careva pe undeva, apare un articol, situatia ramane la fel.
Doamne, cat imi doresc sa se faca si la noi transport public privat, ca sa va vad cum dati faliment. In chinuri.

3 comentarii:

Laura Teodora spunea...

Am exact adevarul pentru tine. Faza e ca in primavara trebuiau sa soseasca 30 de autobuze noi pe care Regia Autonoma de Transport Timisoara nu si le-a mai permis din cauza crizei, lipse de fonduri plus multi oameni care circula ilegal, neplatind bilete sau abonamente. Iar cel de-al doilea motiv, menit sa intareasca regula, este ca autobuzele vechi sunt mult mai incapatoare si de-aia isi au locul pe aglomerata linie a lui 43.

Surse din interior! :P

daimon spunea...

Privat, adica d-ala cu dube in care stai claie peste gramada si urla maneaua? Nu mersi.

In alta ordine de idei, multumeste-i lui Grindeanu si turmei de aurolaci care au decis ca ne trebuie transport metropolitan, in conditiile in care parcul de autobuze nu e suficient de mare. Ca dupa autobuze articulate, tot fluieram de un an si ceva ..

Anda spunea...

Privatele din Iasi aratau la fel de bine in interior ca alea noastre, chiar dak nu erau asa proaspat vopsite. Era foarte ok, din toate punctele de vedere. Si eu ma intreb de multe ori de ce au deschis liniile metropolitane.
si in privinta autobuzelor mari, nu toate sunt mari, exista si jafuri mici. Am trait experienta de sardina intr-un de gen. Deja unele scuze devin inacceptabile, tocmai pentru ca ne sunt servite de prea mult timp.