miercuri, 24 iunie 2009

Eşarfa la bărbaţi

Nu-mi place. Văd că purtarea acestui obiect vestimentar de către băieţi e tot mai încurajată de stiliţti şi vitrine din mall deopotrivă. Mie mi se pare că arată gay. Eşarfele sunt un accesoriu fin, feminin, ce nu se potriveşte unui băiat. Cel puţin nu unuia adevărat, conform standardelor mele. Apoi, încarcă inutil. Se presupune că un bărbat e mai puţin preocupat de astfel de detalii. Mă rog. Nu am nevoie de încă o chestie care să îmi provoace dureri de ochi, după muult purtatul roz bombon, în combinaţie extrem de penibilă cu alb, picioare epilate, sprâncene ce au pierdut războiae cu maşinile de tuns iarba, unghii date cu lac ( de ce???????? ), tricouri mulate cu vedere la sfârcuri şi aşa mai departe.
Am scris asta în campania mea împotriva metrosexualităţii, mai bine zis, penibilităţii masculine. Aşa că dacă citeşti şi te-am făcut să te gândeşti de două ori înainte de a te transforma într-o cocotă, sunt mulţumită.

6 comentarii:

iulineaţa spunea...

te imbraci cum vrei... nu orice remarci intr-o vitrina sau pe strada se pune pe blog, nu de alta da` incarci inutil. porti ce vrei, la nadal ii sta bine cu tricou mulat, ba chiar si cu roz, de exemplu un lacoste roz deschis e chiar elegant si simplu, un obicei polo care se poarta atat in tenis, cat si in golf, cat si pe strada, casually. fotbalistii spre exemplu se epileaza pentru a nu-i incomoda si pentru a nu se infecta. innotatorii la fel, sub brat. si eu ma rad, ba sub brat, ba pe pubis si un pic de pensat nu strica nici la baieti, pentru ca sincer pe mine ideea de ,,monobrow`` ma sperie. lasa-ne sa hotaram noi ce-i gay si ce nu. poti fi o saptamana complet neingrijit, neras, ne-nimica si uneori mai simte si barbatu`ca are nevoie de prospetime. chiar si homosexualitatea apare datorita laturii feminine existente in orice barbat. cat despre esarfa, e ok in unele cazuri, in altele nu. important, cred eu, e sa nu judeci si sa ai ceva mai mult pe tine decat o pereche de chiloti. cum sa pui la cuv-cheie ,,aiurea``? :)))

Anda spunea...

Cum sa pui? Simplu, ca sa se mire lumea :P. Imi place sa ii vad reactia. Asacum e valabil ca te imbraci cum vrei, e valabil si ce scriu eu pe blog, scriu ce vreau. Sau nu sunt valabile aceleasi principii? Nu ma refeream la epilatul la subrat, cred ca e destul de simplu sa iti dai seama ca ma refeream la pitiponcii cu picioare stralucitoare si cu sprancene cu forme ciudate. Aveam eu impresia ca se subintelege. La faza cu rozul la fel, tot la pitiponcii ce umblau bara trecuta n alb si roz toata ziua ma refeream. Si inca ceva, chiar Nu ma intereseaza ca tu te epilezi la puta, da?

iulineaţa spunea...

oh am luat-o cam urat...glumeam si eu .. nu tre sa t aprinzi anda... e ok, intr-un fel si eu is de acord:) am prieteni carora chair le sta bine cu esarfa, mie de exemplu nu ... am vrut sa mi pun si eu pierce, dar nu mi sta nicicum ... depinde de la om la om

Unknown spunea...

Cel care a scris articolul na-re pic de gust

Anonim spunea...

De la eşarfele pentru bărbaţi şi până la metrosexualitate (pensatul, lacul de unghii, tricourile mulate, rozul şi epilatul, cum ai spus şi tu, şi sunt de acord cu asta, este absolut anormal la un bărbat) este drum lung, draga mea. Să nu uităm că eşarfele pentru bărbaţi cam erau un accesoriu obligatoriu pe la secolul 19 şi un pic din secolul 20. Pe lângă papion sau cravată...

Anonim spunea...

Lasati fata in pace, ca are alte principii...
Sau poate se simte intimidata de astfel de barbati ( ma refer la metrosexuali)
"Nu-mi place. Văd că purtarea acestui obiect vestimentar de către băieţi e tot mai încurajată de stiliţti şi vitrine din mall deopotrivă."
Draga mea, se numeste evolutia modei...ca tu ai ramas in urma nu are nimeni nimic impotriva, atata timp cat iti pastrezi parerile pentru tine.
"Mi se pare ca arata gay"....si ce daca....nu te obliga nimeni sa te uiti la astfel de barbati. Sunt destui "straight" care indeplinesc regulile tale (dupa standardele tale).
Sau ai ceva impotriva gay-lor?
Metrosexualitate=penibilitate masculina?
Daca tu preferi un "barbat" care miroase a transpiratie, paros in toate colturile, nu are pic de simt al modei si se imbraca cu ce ii vine la mana, etc...asta e treba ta, chiar nu intereseaza pe nimeni. Dar de la asta pana la a numi barbatii ingrijiti PENIBILI e un drum lung. E o linie pe care tu ai depasit-o complet.