joi, 25 iunie 2009

Cutii goale de vanzare

Am fost azi la Kaufland, in Calea Sagului. Ajunsa la raionul de produse cosmetice, vreau sa imi cumpar lotiunea anticelulitica "Nivea Goodbye cellulite". Iau cutia in mana, foarte usoara. Era goala. Incerc la cele din spate, la fel. Acelasi lucru era valabil si pentru cutiile de lotiune "Nivea My Silhouette". Cutiile erau destul de inghesuite pe raft, intre alte produse, dar ma intreb de ce erau acolo? Sub ele era afisat pretul pentru produs, deci nu au fost aruncate acolo intamplator. Sa fi furat cineva atatea creme din cutii? Din chiar toate cutiile? Sa fi fost lasate ele acolo de angajati? Si apoi, nu e subiect de reclamatie, existand posibilitatea ca eu sa nu imi dau seama daca iau cutii goale, sa platesc si sa vad acasa ce s-a intamplat?

3 comentarii:

daimon spunea...

bauturile scumpe sunt prezente la raft tot asa, doar prin cutie, ramanand sa mergi la ghiseu si sa primesti sticla - totul pentru a evita furturile.

dar presupun ca ale tale cosmetice nu erau chiar asa scumpe :p

Anda spunea...

Era 32 de lei, cam asa ceva. Langa erau multe produse la preturi apropiate si nu erau doar cutii. Presupun ca daca era cazul specificau pe raft.

Beatrix spunea...

la toate produsele care pot fi sustrase din cutie au facut asa cei de la kaufland.iei cutia goala si produsul in ridici de la informatii